Imprimir

O Sporting caiu 3-2 no Ribeiro

O Sportin caiu por 3-2 no seu desplazamento diante do Ribeiro, un dos equipos chamados a pelexar polos postos altos da clasificación na pri emeira autonómica, e con ela rompe unha dinámica de seis partidos sen coñecer a derrota. Non se presumía un final con derrota cando aos 5 min. Juan adiantaba aos celanovenses. E menos aún cuando a pesar de empatar antes o Ribeiro, Marcos Sierra era quen de por o 1-2 no marcador a pouco mais de vinte minutos para o final. Pero nun final trepidante o Ribeiro foi quen primeiro de empatar e xa no último minuto incluso gañar o partido. Na clasificación o Sporting segue no posto once da taboa lexos das posicións de descenso.10666003 1503055933273322 4791382189188000986 n