Actualidade - Fútbol

Imprimir

PEQUENO BACHE PARA O ALEVÍN "A" DE FÚTBOL

Escrito por Ángel Mociño el . Publicado en Fútbol 8

ALEVÍN A - NOGUEIRAPartido adiantado o venres onde o Celanova firmaría a segunda derrota consecutiva que o deixa no terceiro posto da clasificación.

Prometía ser un partido disputado , con dous conxuntos pelexando polos primeiros postos da clasificación, e así resultou dende o principio, cun  visitante cas ideas moi claras e co mesmo sistema táctico que os locais, un 2-4-2 que dificultaba os acercamentos a porta.

O Celanova comezou apretando forte e , a base de paredes polas bandas, sobre todo a esquerda , propiedade absoluta de Hugo Pereira que se asociaba constantemente cos medios Jose e Iker e o dianteiro titular nesa xornada, Joel.

Os blanquiazuis disfrutaron de varias ocasións o comezo do encontro, con algún tiro lonxano ben controlado polo arqueiro contrario e sobre todo, unha preciosa xogada de toque, comezando dende a defensa e , a base de paredes que acabou con Pereira só ante Mauro e que éste solucionou tras un intento de vaselina que saíu moi baixo.

No minuto 8, o Nogueira adiantouse no marcador tras  un corner e o Celanova non conseguiría o empate ata o último minuto do primeiro tempo, cun remate de cabeza de Iago , tras unha falta no fondo visitante , que a convertía case nun corner.

O segundo tempo continuou reñido pero xa sen moito xogo asociativo, os locais contaxiaronse do fútbol do Nogueira, que intentaba mediante balóns longos as espaldas da defensa e unha presión no medio campo que era claramente visitante.

No minuto 35 , noutro balón parado , o Nogueira adiantabase de novo no marcador e, 5 minutos despois, tras un forte corner botado por Hugo Pereira, o balón foi introducido nas redes por un defensa visitante, que non conseguíu despexar.

Poucas ocasións en xeral no segundo tempo, algúns tiros lonxanos parados perfectamente por ambos porteiros, sobre todo unha falta lanzada por Hugo Pereira que sacaría da escadra o gardaredes do Nogueira.

ALEVÍN A - NOGUEIRA 2Decisivo estaría tamén Diego Lopez, que sacaría un balón da linea de porta a pouco do final.

No derradeiro minuto de partido, cun corner a favor do Celanova, que conseguira os dous goles a balón parado, chegaría a contra visitante que finiquitaría o partido.

Intentouse sorprender sacando en curto, pero non saíu ben e a xogada acabou en roubo e contra do Nogueira que Yago empurraría a pracer a porta e daría os tres puntos os visitantes.

Partido emocionante no que o mais xusto podería ser un empate , pero que acabou ca victoria viaxando lonxe de Celanova.

Ánimo o equipo, que éste e o camiño pra seguir pelexando polos postos de honra.

¡BO TRABALLO EQUIPO!

FICHA DO PARTIDO                    CLASIFICACIÓN ALEVÍN "A"

ALEVÍN A - NOGUEIRA 3ALEVÍN A - NOGUEIRA 4

Imprimir

O BENXAMÍN "A" CONTINUA COA ESCALADA NA TABOA

BENXAMÍN A - OURENSE CFO Benxamín "A" vence con facilidade por 5 - 0 ó Ourense C.F. en San Rosendo.

Partido dominado de principio a fin polos celanovenses, os cales non fixeron moita sangue do rival. Adiantaríanse os de Celanova os 11 minutos por medio de Adán, e porían terra de por medio co gol de Iker preto do descanNa segunda parte seguía o monólogo dos locais, Adán de novo, poría o 3-0 e o 4-0 e redondearía o encontro co 5-0 Bru no tramo final.

Con esta victoria o Benxamín "A" suma a súa terceira victoria consecutiva, situase 4º na taboa, e está en postos de campeonate Galego, premio a un gran traballo de todo o equipo.

FICHA DO PARTIDO                   CLASIFICACIÓN BENXAMÍN "A"

¡NORABOA EQUIPO!

BENXAMÍN A - OURENSE CF 3BENXAMÍN A - OURENSE CF 4BENXAMÍN A - OURENSE CF 5

BENXAMÍN A - OURENSE CF 2

Imprimir

VICTORIA A DOMICILIO DO PREBENXAMÍN

PREBENXAMÍN - SANTA TERESITAVictoria cómoda do Prebenxamín por 3 a 6 fronte o C.D.C. Santa Teresita no campo de Eiroas.

Buscaban outra victoria os celanovenses que os mantivera na zona alta da taboa despois do tropezo da semana anterior na casa. O panorama da primeira metade presentaba un Celanova arrollador e un Santa Teresita defendéndose como podía, pero inda así volvíase repetir o inicio do partido anterior, o equipo rival marcaría na primeira ocasión que tivo e volta a remar. Desta vez os de Celanova non lle perderon a tónica o partido, e seguiron creando ocasións durante toda a primeira metade, Kevin lograría anotar o gol do empate, Nuria por duas veces e Daniel porían o 1 - 4 no marcador para ir o descanso.

Na segunda metade o equipo baixaría a intensidade pero sen pasar apuros no partido. Nuria e Daniel outra vez, porían o 3 a 6 definitivo no marcador que deixa o Prebenxamín 3º na clasificación.

FICHA DO PARTIDO                  CLASIFICACIÓN PREBENXAMÍN

PREBENXAMÍN - SANTA TERESITA 2PREBENXAMÍN - SANTA TERESITA 3PREBENXAMÍN - SANTA TERESITA 4PREBENXAMÍN - SANTA TERESITA 5PREBENXAMÍN - SANTA TERESITA 6PREBENXAMÍN - SANTA TERESITA 7

Imprimir

A PREVIA DA XORNADA

Escrito por Ángel Mociño el . Publicado en Fútbol

Varios partidos que se disputarán esta fin de semana no campo de San Rosendo, que de seguro nos farán pasar una bonita xornada vendo rodar a pelota.

Empezamos polos máis cativos da escola de fútbol, o equipo do Prebenxamín, que despois de gañar os 2 partidos que van de liga, xogarán a terceira xornada como local contra o C.D. La Purísima a partir das 10:30 da mañá no Anexo de San Rosendo, de seguro veremos un entretido partido como nos teñen acostumados.

A mesma hora e no mesmo lugar xogará tamén o Benxamín "B", que ven de parder na sua visita o campo do Antela. O Sábado xogará contra a U.D. Ourense no que será un partido moi igualado, e onde os de Celanova intentarán facer de San Rosendo un fortín, e conseguer a primeira victoria ligueira.prebenxamín benxamín b

Un dos equipos que esta xornada disputará o seu partido como visitante e o Benxamín "A", que se desprazará na mañá do Domingo ata o campo de "A Granxa", en Verín, para xogar as 11:30 contra un dos "cocos" da liga, a E.D.C. Verín. Os rapaces do Benxamín "A" xa nos teñen acostumados a plantarlle cara os grandes equipos, e de seguro neste caso non será diferente.

benxamín a

O outro dos equipos que xogará fora de Celanova é o Alevín "A", que viaxará ata Ourense, máis concretamente ata Oira, para xogar fronte o Ourense C.F. "C". Os "maiores" do fútbol-8 contan todos os seus partidos por victorias, e están vivindo un momento moi dulce, de seguro intentarán alargar a sua racha.

Alevín A formacion

Xa no fútbol-11 o Infantil xogará a partir das 11:45 do Sábado contra o sempre complicadísimo Pabellón C.F. "B", os nosos rapaces veñen de perder o Mércores festivo no campo de Velle, un partido que se lles puxo moi costa arriba pero que a piques estiveron de conseguir a remontada. De seguro que esta semana veñen ca lección ben aprendida e vaciaranse no campo dende o primeiro minuto.

Infantil

Para rematar a xornada futbolística, xogará o Cadete o Sábado pola tarde no campo de San Rosendo fronte o C.P.Calasancio "B" a partir das 16:30. Os blanquiazuis veñen de perder un partido contra un rival directo, e de seguro que estarán deseosos de seguer sumando para non descolgarse dos postos que dan opción a xogar a fase de ascenso.

CADETE SALESIANOS

¡MOITA SORTE A TODOS!

escudo EDC Celanova

Imprimir

O Infantil non consegue remontar en Velle

Escrito por Ángel Mociño el . Publicado en Fútbol 11

Partido non que o Celanova tardou en entrar, o que supuxo que un C.D.Velle máis intenso e con un traballo máis colectivo, fórase o descanso cun 3 a 0 no marcador, inda que os nosos rapaces dispuxeron de oportunidades moi claras nos pes de Martín e Jose Miguel, parecía que o partido estaba sentenciado. Sen embargo a EDC Celanova non se deu por vencida e conseguiu meterse no encontro, tanto con goles como por xogo, e pasou a superar o Velle de unha forma cada vez máis clara según avanzaba o partido e quen ben puido rematar coa remontada na última xogada do encontro, tras rematar Miguel o lanzamento de unha falta lateral e en posición sumamente ventaxosa. O final non puido ser e 4 - 3 a favor do C.D. Velle.

Os goles para o Celanova marcáronos: Iago o 3 - 1; Óscar o 4 - 2 e o 4 - 3 definitivo Jose Miguel.

¡ÁNIMO EQUIPO!

FICHA DO PARTIDO     CLASIFICACIÓN INFANTIL

Infantil

Imprimir

O Benxamín "A" non consegue superar o líder

Espectacular partido o xogado o Mércores pola mañá no Anexo de San Rosendo entre o Benxamín "A" e o C.P. Calasancio.

O partido comenzou forte dende o principio, o lider golpeaba primeiro, e no minuto 4 poríase por diante, mais os de Celanova non se renderían e acto seguido Adán empataría o encontro. A primeira parte sería un intercambio de ocasións, pero sería o Calasancio o que poría o 1 a 2 no marcador e aguantaría con ese resultado ata o final da primeira parte, ainda que Bru gozou de unha clara oportunidade para empatar antes do descanso nunha xogada ensallada, pero o seu disparo encontrou o largueiro.

A segunda parte sería de dominio local, pero a gran actuación do porteiro Monfortino a disparos de Iker, Adri e Bru, fixo que o Calasancio resistise co marcador a favor. Inda con esto, os blanquiazuis seguiron buscando o gol do empate, ata que outra vez Adán, materializouno e conseguía o premio o esforzo de todo o equipo. O partido non estaba rematado con ese gol, e o Calasancio non renunciou a levarse os 3 puntos para a sua casa, nun dos poucos acercamentos que tivo na segunda parte a area conseguiu o 2 a 3 definitivo, para desgracia do noso Benxamín "A". O equipo perdeu o partido, pero firmou un fantástico partido e deixou unha gran imaxe ante un dos mellores equipos da competición.

¡GRAN PARTIDO EQUIPO!

FICHA DO PARTIDO         CLASIFICACIÓN BENXAMÍN "A"

O Cadete perde como visitante contra un rival directo

Partido moi igualado o desputado este mércores entre os cadetes da U.D. Ourense e da E.D.C. Celanova, dous claros candidatos tanto á fase de ascenso como o ascenso directo que otorga o primeiro posto na liga.

Pronto se adiantaría o conxunto visitante, una falta botada por Carlos e tras una boa deixada de Iago, remataría Damián á rede. A partir de esto houbo un claro dominio dos nosos gracias a unha boa presión e creando perigo con constantes balóns largos. Cerca do minuto 30 Adrián Prado lograría enviar o balón ó fondo das mallas tras un gran pase de Iván, pero quedaría anulado por fora de xogo. A primeira parte remataría así a pesar dun bo finalda U.D.Ourense, 0-1 o descanso e todo por decidir.

Na segunda metade notaríanse as baixas no equipo celanovés, con tan só 2 xogadores no banquillo, que baixou no aspecto físico. No minuto 60 chegaría a igualada, tras un centro colgado o segundo pau nun rechace dun corner. O 2-1 chegaría a falta de 4 minutos para o final, tras un remate o pau dun xogador do conxunto ourensán, o balón sale repelido a un lateral, onde tras un centro e un bo remate, acabaría no gol da victoria local.Volcouse con todo nos últimos minutos o Celanova para buscar una igualada que non chegou.

Unha pena a derrota, gran esforzó dos nosos que seguen mellorando e traballandoxornada tras xornada para conseguir o ambicioso obxetivo a final da temporada, o ascenso.

Previa da xornada do Mércores 12 de Outubro

Na escola de fútbol sempre temos partido; o Mércores 12 de Outubro, día do Pilar, xogan partido de liga o Benxamín "A", Infantil e Cadete.

O Benxamín "A" xoga un interesantísimo partido fronte o C.P. Calasancio de Monforte a partir das 11:30 no anexo de San Rosendo.

Os Monfortinos son coolíderes da liga con 6 puntos, teñen 7 goles a favor e tan só 2 en contra, mentres que os de Celanova son 5º con 4 puntos, teñen 7 goles a favor e 5 en contra. Preveese un interesante duelo entre dous equipos moi competitivos.

benxamín a

O Infantil pola súa parte tamén xoga o seu partido correspondente a 6ª xornada de liga, e para eso desprazarase ata "O Campo da Aira", en Velle, onde a partir das 10:00 da mañá medirá as suas forzas co C.D. Velle.

O equipo local está invicto tras 5 xornadas, é coolider, conta tódolos seus partidos por victorias, e ten uns números moi bos, con 16 goles a favor e tan só 3 en contra. Os Infantís veñen de acadar a segunda victoria consecutiva, e colócanse 8º na taboa, con 13 goles a favor e 14 en contra. Seguro que será un intenso partido xa que os dous equipos veñen nunha dinámica positiva en canto a resultados, e os de Celanova empezan a asentarse no seu xogo.

Infantil

O outro equipo que tamén terá competición o Mércores é o Cadete, que se desprazará ata o colexio dos Salesianos, para xogar fronte a U.D. Ourense a partir das 10:00.

O equipo Ourensán é o lider da competición, con 4 victorias nos 4 partidos que dispotou, cun saldo de 19 goles a favor e 4 en contra. Os de Celanova son 7º con 7 puntos, tras gañar 2 partidos, empatar un e perder outro, contan con 10 goles a favor e 6 en contra. Seguro que será un grandioso partido pola boa traxectoria que levan os dous equipos na liga. Inda que todavía sexan os primeiros compases da temporada, cada punto é importantísimo para afrontar o resto da competición con optimismo.

CADETE

¡SORTE A TODOS!

¡IMOS CELANOVA!

Imprimir

O Infantil continúa coa sua racha de victorias

O Infantil quería conseguer encadear dúas xornadas seguidas gañando e así subir os ánimos para afrontar os seguintes compromisos ligueiros.

Non empezaba moi ben o partido, xa que no minuto 4 o Barbadás adiantaríase tras unha contra nun saque a favor. Foron pasando os minutos e o Infantil iba asentándose no encontro, de tal forma que Martín, tras gañar a espalda e entrar nun 1 contra 1 co porteiro, poría as taboas no marcador no minuto 38.

Xa na segunda metade, o 2 a 1 sería obra de Jose Miguel tras rematar de cabeza unha falta lateral no minuto 47. A partir de ahi o equipo da EDC Celanova soltaríase e conseguiría distanciarse co 3 a 1, onde Martín cun tiro lonxano batería outra vez o porteiro, e o 4 - 1 definitivo, onde outra vez Martín marcaría tras finalizar unha contra nos últimos minutos do encontro.

Foi un partido onde o Celanova foi de menos a máis, cun primer tempo bastante regular, onde a mayor intensidade do Barbadás non deixaba xogar con comodidade os blanquiazuis. Xa na segunda parte o Infantil foi quen de subir o ritmo, e cun traballo colectivo e a tranquilidade de verse gañando foi capaz de plasmar no xogo a diferencia que hoxe había entre ámbolos dous equipos. NORABOA EQUIPO!

Infantil  Infantil - Barbadás B 2  Infantil - Barbadás B 3  Infantil - Barbadás B

Imprimir

O Prebenxamín volve victorioso de Verín

Saída moi difícil a que lle esperaba o Prebenxamín este fin de semana, nada máis e nada menos que a Verín, para xogar contra unha das escolas máis fortes da liga e de Ourense.

O partido foi moi igualado dende o primeiro minuto, pero o primero golpe sería a prol da EDC Celanova, que mediante unha carreira de Dani conseguiría por o 0 a 1 no marcador para seguir co trepidante partido, aínda que o Verín non perdería a cara do encontro e empataría rápido. Xa no ecuador da primeira metade, Raúl aproveita un rechaze na área para mandar o balón o fondo da rede, por o 1 a 2 e chegar o descanso.

O comezo da segunda metade, a primeira aproximación do Verín á area visitante producese unha falta, e os locais non desaproveitarían para por as taboas no marcador, 2 - 2. Acto seguido, nunha entrada pola banda izquierda, e tras varios rechazes a EDC Celanova consegue dar un pase atrás para que Aleksey, dende fora da area, consiga marcar un tremendo golazo e volver a por os blanquiazuis por diante. O marcador xa non se movería máis, pero seguiría sendo un portido moi bonito e disputado, onde os dous equipos empleáronse o máximo. O final 2 - 3 a favor do nosos Prebenxamín. NORABOA EQUIPO!

FICHA DO PARTIDO     CLASIFICACIÓN PREBENXAMÍN

PREBENXAMÍN - VERÍN 3  PREBENXAMÍN - VERÍN  PREBENXAMÍN - VERÍN 2

Imprimir

O Benxamín "B" cae ante un moi bo Antela

O Benxamín "B" xogou co Antela C.F. "B" o seu segundo partido de liga. O equipo Celanovés, que viña de empatar co Allariz na casa nun trepidante partido, saliu o campo da Moreira a dar o mellor de si dende o minuto 1. Consecuencia de esto, os blanquiazuis gozarían de varias oportunidades de gol nos pes de Adrián e Alex, disparos que se irían desviados polo lateral da rede. Nunha boa xogada trenzada pola EDC Celanova daría lugar o 0 a 1 por medio de Samuel, que se anticiparía a saída do porteiro, dando a sorpresa e adiantándose no marcador. O partido aguantaría o mesmo guión uns intres máis, ocasións para o Celanova pero que non se materializaban. As forzas empezaron a mermar, e foi ahí cando o Antela empezou a gañar campo e plantarse na portería visitante, aínda así sería mediante unha falta cando os de Xinzo conseguirían o empate pouco antes do descanso.

A segunda parte xa sería outro cantar, co nosos benxamín agotado tralo esforzo que estaban a realizar, o equipo local faría alarde do seu poderío físico. Con autoridade, no primeiro minuto da segunda parte adiantaríanse mediante un sobervio gol de cabeza tras un corner, duro golpe para os rapaces da EDC Celanova, que aínda que non se rendiron e seguiron traballando non foron capaces de inquedar a portería rival tanto como na primeira parte. Con este escenario o Antela apoderouse do partido e poría o 5 a 1 definitivo no marcador. Gran partido do Benxamín "B" que nunca se rendeu a pesar da superioridade do equipo rival. BO TRABALLO RAPACES!

FICHA DO PARTIDO        CLASIFICACIÓN BENXAMÍN "B"

benxamín B               BENXAMÍN B - ANTELA

BENXAMÍN B - ANTELA 2               BENXAMÍN B - ANTELA 3

BENXAMÍN B - ANTELA 4               BENXAMIN B - ANTELA 5

Imprimir

O Benxamín "A" consegue un empate moi traballado

Empate moi valioso o que se trouxo o Benxamín A de terras Monfortinas no seu partido fronte o C.F. Monforte.

Pintaba mal o partido na primeira parte cando o equipo local púñase 2 a 0 no marcador, pero os da EDC Celanova repuxéronse e conseguiron igualar forzas contra un correoso rival. Adrián, de falta, recortaría distancias co 2 -1  pouco antes do descanso.

Na segunda parte os de Celanova saliron a por todos, e conseguirían o seu premio co gol de Hugo, que poría o 2 - 2 no marcador. Este resultado xa non se movería, pero os nosos rapaces dispuxeron de varias ocasións para levarse o partido, como por exemplo outra falta de Adrián, un disparo de Iker ou un gol anulado a Bru.

O final táboas, un punto que deixa o Benxamín A con 4 na zona noble da taboa, e invictos na liga. NORABOA EQUIPO!

O Alevín "B" cae en Xinzo

O Alevín "B" perdeu en Xinzo por 2 a 1 nun partido moi disputado e parexo. Na primeira metade os golpes eran de ámbolos dous equipos, pero as ocasións máis claras eran para os blanquiazuis, ainda que non serían capaces de materializalas, e así chegar con ventaxa o descanso.

No segundo tempo o equipo da EDC Celanova arriscaría un pouco máis e foi ahí cando o equipo Limián, en dous despistes defensivos, adiantaríase e porían o 2 a 0 no marcador, duro castigo visto o empeño dos de Celanova por levarse o encontro. Ainda así o equipo non tiraría a toalla, Fabien marcaba o 2 a 1 e daba esperanzas para os últimos minutos de encontro, máis non puido ser e os 3 puntos quedaron en Xinzo. BO TRABALLO EQUIPO!

CLASIFICACIÓN ALEVÍN "B"    FICHA DO PARTIDO

Alevín B          Alevín B - Antela 2

Alevín B- Antela           Alevín B- Antela 3

Imprimir

Segunda victoria consecutiva do Alevín "A" na liga

O Alevín "A" conseguiu a segunda victoria seguida nesta liga tras derrotar na casa por 5 goles a 1 o Ribeiro F.C..

O partido xa se puxo de cara nada máis comenzar, o primeiro disparo a porta convertiríase no 1 a 0, o gol sería obra de Iker con un tiro dende fora da area. A primeira parte non foi das mellores, e o Ribeiro tivo varias ocasións que acabaron nos paos, mentres que o Celanova sufría e non conseguía chegar a portería rival. Inda así o equipo fixo un gran esforzo e conseguiu manter o resultado de 1 a 0 ata o descanso.

A segunda parte xa sería outro cantar, o Alevín recuperou a intensidade e ritmo de xogo conseguindo 3 goles, marcados por Joel, Alba e Hugo Pereira, poñendo o 4 a 0 no marcador que casi daba por finalizado o partido. Nun despiste defensivo o Ribeiro conseguiría recortar distancias. E xa a piques de rematar, outra vez Hugo Pereira, poría o 5 - 1 definitivo no marcador.

Gran resultado conseguido, sen un gran xogo pero co máximo esforzo por parte de tódolos xogadores. NORABOA RAPACES!

Alevín A formacionAlevín-RibeiroAlevín-ribeiro 2alevín-ribeiro 3

CLASIFICACIÓN ALEVÍN "A"    FICHA DO PARTIDO

Imprimir

Catro partidos como visitantes no fútbol-8

Tras o bo comezo de liga como locais de tódolos equipos de fútbol-8, este fin de semana tocaralles o turno de visitantes.

O Benxamín "A" viaxará ata terras Monfortinas para enfrontarse a un sempre duro rival coma o Calasancio. O partido dará comenzo as 11 da mañá e os nosos rapaces tratarán de continuar o bo comezo de liga, tras gañar a semana pasada o Pabellón Promesas por 5 a 3.

O Alevín "B" e o Benxamín "B" desprazaranse ata Xinzo de Limia para xogar os seus correspondentes partidos fronte o Antela F.C.. O Alevín "B", que ven de golear no seu inicio ligueiro xogará as 12:00 e inmediatamente despois, as 13:00, farán o mesmo os rapaces do Benxamín "B" que comezaron a sua andadura na liga cun empate a 6 goles nun trepidante partido.

O equipo do Prebenxamín viaxará ata Verín, onde xogarán o seu segundo partido de liga tras gañar contundentemente a pasada xornada o Calasancio "B".

Alevín Bprebenxamín benxamín bbenxamín a

Imprimir

O Infantil e o Alevín "A" xogan o Sábado como locais

O Alevín "A" xoga a partir das 10:30 no Anexo de San Rosendo o seu partido correspondente a segunda xornada de liga fronte o F.C. Ribeiro. O equipo ven de gañar en Velle 1 a 3 no seu debut ligueiro e mañá enfrontaránse a un equipo q tamén gañou na xornada anterior, seguro que disfrutaremos de un gran partido.

Xusto despois as 11:45, neste caso o fútbol-11, o Infantil medirase o E.D.C. Barbadás, nun partido onde os dous equipos suman 3 puntos na clasificación e os nosos rapaces buscarán outra victoria para sAlevín Aeguir escalando na taboa.

Fútbol-11

Imprimir

O partido EDC Celanova - EDC Barbadás Cadete xogarase o Domingo as 10:15 no Anexo de San Rosendo

CADETEO Domingo a partir das 10:15 da mañá, no Anexo de San Rosendo, o equipo Cadete intentará aumentar a racha de victorias fronte o filial da EDC Barbadás. Despois de descansar a xornada pasada pola retirada do F.C. Ribeiro, os nosos rapaces mediranse ante un rival que esta a tan so 2 puntos por encima na clasificación. O partido preséntase igualado, e ainda que todavía sexa a 5º xornada, os 3 puntos presentase moi importantes de cara as aspiracións na liga para calquera equipo.

Imprimir

DERROTA DO INFANTIL EN XINZO

O equipo Infantil viaxou ata o centro da Baixa Limia para xogar o seu partido de liguilla copera fronte o Antela F.C. Partido moi reñido en todo momento, os nosos rapaces plantaron un partido de moita entrega tanto en ataque coma en defensa. Así no min 36 Damían conseguiría adiantar os da E.D.C. Celanova e chegar o descdanso con ventaxa no marcador. Na segunda parte o Antela saldría a polo partido pero os Celanovenses defenderíanse con unllas e dentes, pero o empuxe do Antela era continuo, e no minuto 78 conseguirían empatar o partido. Duro golpe para os nosos rapaces unha das últimas xogadas do partido, onde o Antela conseguiría darlle a volta o marcador e conseguir levarse a victoria. Con esta derrota o Infantil alexase na disputa copera, pero xa esperan rival no Play-off de ascenso a Liga Galega que se disputará o vindeiro mes de Maio. CLASIFICACIÓN INFANTIL

20151122 141334

Imprimir

EMPATE DO CADETE NA COPA

O equipo do cadete viaxou ata terras Carballiñesas para xogar contra o Arenteiro o partido da liguilla de copa. Púxoselles costa arriba o partido os nosos no min 20, cando encaixarían o primeiro gol. A partir de ahí o equipo reaccionou, e antes do descanso emptarían o partido por medio de Iago, que nunha xogada individual depositaría a pelota nas redes. Empezaría o equipo de Celanova a segunda metade máis enchufado, así no minuto 8 Carlos transformaría un golazo de falta para adiantarse no marcador. E cando o partido parecía rematado, xa que o control era da E.D.C. Celanova, no minuto 3 de desconto o Arenteiro conseguía o empate tras unha boa xogada. Escapáronse 2 puntos importantes, inda que todo pasa por gañar os dous partidos restantes. CLASIFICACIÓN CADETE

DSC6868

Imprimir

VICTORIA E DERROTA NOS PARTIDOS APLAZADOS DE BENXAMÍNS E PREBENXAMÍNS

Este Luns pola tarde disputáronse os partidos aplazados na Semana Santa da liga benxamín e prebenxamín.

O Benxamín "A" disputou o seu encontro no "Anexo de San Rosendo" fronte o Barbadás "B" cun resultado de 6 - 4 a favor dos nosos rapaces da EDC Celanova. Os maiores dos Benxamín impuxéronse xogando un bo fútbol combinativo, xa no descanso vencían por 4 a 2. Os goleadores foron Pablo, Jorge, Mauro, Antón, Álvaro e Ángel. Destacar que foi o último partido como local da liga, conseguindo un pleno de victorias como locais.

O Benxamín "B" pola sua parte viaxou hasta o campo de "Eiroas", donde se mediría o equipo do Santa Teresita. Os pequenos do benxamín conseguirían facer unha moi boa primeira parte, loitando e competindo moi ben, pero o derroche físico pasarialle factura na segunda parte, onde o equipo local sería mellor e pecharía o partido cun marcador final de 5 - 0. CLASIFICACIÓN BENXAMÍN

IMG-20150124-WA0010       IMG-20160330-WA0001

O máis cativos do prebenxamín viaxaron ata o campo de "A Valenzá" para disputar o seu encontro fronte o Barbadás "B". Os de San Rosendo a pesar de que eran os que máis ocasións tiñan, comezaron perdendo. Ramón empataría o encontro pero os locais poríanse por diante no marcador antes do descanso. A segunda parte seguiu o mesmo guión. Os nosos rapaces continuaban na busca do empate que conseguiría Raúl, pero os contrarios conseguirían o 3  - 2 na seguinte xogada. A partir de ahi a EDC Celanova daría un pasiño más e conseguiría darlle a volta o marcador, primeiro co empate de Samuel, e logo co 3-4 obra de Adrián. Xa nos últimos intres Emilio poría o 3 a 5 definitivo tras un tiro lofgo de sacar un corner.

CLASIFICACIÓN PREBENXAMÍN

IMG-20160330-WA0002

Imprimir

Os xogadores da EDC.Celanova, Mauro Dorado e Adrián Mociño finalizan a súa participación co RC.Celta de Vigo no Mundialito do Algarve.

IMG-20160326-WA0003Mauro Dorado e Adrián Mociño finalizaron a súa participación co RC.Celta de Vigo no torneo do mundialito no Algarve. Os dous xogadores celanovenses foron invitados polo clube olívico a participar co seu equipo alevín niste prestixioso torneo onde estiveron representados moitos dos grandes clubes mundiales como FC.Barceloa, Inter de Milán, Juventus, Liverpol, Borussia Dortmund, Oporto, América de México,. Gran experiencia para os dous xogadores da escola que poideron compartir campo e experiencias con multitud de nenos de distintas nacionalidades e equipos, e ainda que fose a través dos colores do RC.Celta tamén estar representada a Escola de Fútbol de Celanova niste prestixioso torneo. No que respecta a competición o RC.Celta proclamouse campeón de Grupo cedendo tan só un empate diante do Recreativo de Huelva. A partir de ahí afrontaron as eliminatorias polo título, conseguindo gañar 6-0 ao Novo Caceres en dezaseisavos e perdendo 1-3 co Cidade de Nervión en octavos de finai. Esta derrota apartounos da pelea polo título e meteounos na pelea polo posto 8 ao 16, donde gañaron 2-1 ao Sporting de Lisboa e 3-0 ao RC.Deportivo da Coruña, perdendo 1-0 o último partido diante o CF.Lanfaria. Destacar a importante participación dos nosos xogadores en todo-los encontros, e darlle a enhoraboa dende a escola por esta experiencia que a ben seguro lle quedará IMG-20160326-WA0000grabada toda súa vida.IMG-20160326-WA0002IMG-20160326-WA0007