Actualidade - Fútbol

Imprimir

Victoria do alevín B e derrotas do Benxamin-B e alevín A na xornada de fútbol 8 no municipal.

Escrito por Ángel Mociño el . Publicado en Fútbol 8

CELANOVA A 1 - PABELLON A 11 68Tres partidos de futbol 8 se disputaron no campo municipal durante a maña do sabado correspondentes as categorias de benxamín B, Alevín-B e Alevin-A.Comenzou a xornada co enfrentamento entre as 10:30 entre a EDC.CELANOVA 2-0 CD.Velle Os goles do equipo local foron marcados por Anxo Buitrago e Ismael, nun partido donde os locais tiveron en todo momento controlado o partido. Ver ficha do partido.

As 11:30 tocarialle o turno os rapaces do Benxamín-B en iste caso diante da Purísimaun dos equipos fortes da competición caindo derrotados por un amplio 0-6. O partido decantouse mui rápido a favor dos visitantes xa que os 10 min. de xogo xa gañaban 0-3 mentres ao descanso era 0-5 o que reflectia o marcador. Na segunda metade os xogadores da EDC. estiveron nun nivei competitivo mais alto e conseguiron igualar a desventaxa fisica son respecto ao rivai con mais intensidade e entrega o cal xunto con que iles se acomodaron un pouco fixo unha segunda metade moito mais competitiva para rematar no 0-6 final. Ver ficha do encontro.

E remataba a xornada o alevin-A diante da EDO Ourense, caíndo tamèn derrotado por un contundente 0-3. Nun encontro que xa collía color visitante na primeira xogada do partido para chegar 0-2 ao descanso e no que os xogadores da EDC.  non estiveron especialmente acertados, cuallando un dos peores partidos da tempada na casa e sen xerar apenas ocasions de gol. Ver ficha do encontro.