Actualidade - Fútbol

Imprimir

LIGA MOVISTAR BENXAMÍN DE FÚTBOL - 8

Escrito por Ángel Mociño el . Publicado en Fútbol 8

DSC0341O Sábado ás 12:00 xogou o Benxamín "A" o seu encontro fronte o equipo de A Purísima no "Anexo de San Rosendo". A primeira parte sería moi igualada, inda que os nosos rapaces conseguían adiantarse os 5 minutos con un gol de Mauro Mociño, o equipo visitante poría as taboas pouco antes do descanso. Xa na segunda parte o Celanova conseguiría por terra de por medio en tan so 5 minutos, con 2 goles de Antón Reza e outro de Ángel. Non se rendirían os contrincantes, xa que marcarían outro gol que sería contestado por o equipo Celanovés, o autor do tanto sería Xian, deixando o marcador final nun 6 a 2 para os de San Rosendo.

O Benxamín "B", pola súa parte, xogou o seu partido o Viernes as 19:00 no "Anexo de San Rosendo" fronte o equipo de A Peroxa. Presentábase un partido moi igualado entre os dous conxuntos, e así foi. Nos primeiros 10 minutos os visitantes saíron moi enchufados o campo e atopáronse moi rápido co gol. Foi a raíz de ese momento onde os locais reaccionarían e conseguirían aguantar o empuxe rival, inda así irían o descanso co mismo marcador. Xa na segunda parte os rapaces da EDC Celanova saliron moito máis enchufados no partido e conseguirían darlle a volta o marcador con goles de Bruno Márquez e Adán nos primeiros 15 minutos da segunda parte. O equipo rival non se rendeiu e conseguiría no último suspiro do partido marcar o gol do empate e por punto e final a un emocionante partido. CLASIFICACIÓN BENXAMÍN