Actualidade - Fútbol

Imprimir

O INFANTIL E O CADETE CAEN DERROTADOS NOS SEUS RESPECTIVOS ENCONTROS

Escrito por Ángel Mociño el . Publicado en Fútbol 11

No Pavillón dos Remedios disputaba o equipo Infantil o seu partido ante o Pabellón. Non comenzaban as cousas moi ben xa que no minuto 18 encaixarían o primeir tanto, e os dous minutos da reanudación chegaría o segundo, para que dez minutos máis tarde caese o terceiro. Lograría o primeir tanto dos visitantes Alfonso, pero acto seguido un novo tanto dos locais a 10 minutos para o final, deixaría ós visitantes prácticamente sen opcións, aínda así Iago conseguiría un segunddo gol. Ver ficha de partido. Ver clasificación e resultados.

Xogaba como local o equipo Cadete na mañán do Sábado ante o Santa Teresita. No minuto 11 xa perdía 0-1, e lograría o empate 11 minutos máis tarde Julio, pero pouco duraría a alegría xa que o equipo visitante lograría 4 novos tantos por un maís de Julio, 2-5 sería o resultado final ó remate do encontro. Ver ficha de partido. Ver clasificación e resultados. DSC00802 - copia