Actualidade - Fútbol

Imprimir

PRIMEIRA DERROTA DO INFANTIL NA SEGUNDA FASE DA LIGA PROVINCIAL

Escrito por Ángel Mociño el . Publicado en Fútbol 11

Na segunda xornada da segunda fase de liga provincial infantil, o equipo infantil das E. D. C. Celanova recibía na mañán do Sábado ó Pabellón "B" C. F. Comenzaban gañando os locais gracias a un gol de Diego no minuto 10, e xa nos últimos intres da primeira metade lograba empatar o cadro visitante por medio de Janfry, pero antes de que se chegase ó descanso, Ismael conseguía por o 2-1 no marcador.

Os 15 minutos da reanudación do encontro empataba por segunda vez o Pabellón "B" C. F. gracias a un gol de Joel , e a falta de 5 minutos para o final do partido, Adrián poría no marcador o que sería o definitivo 2-3. Ver ficha partido. Ver clasificación e Resultados. IMG-20140920-WA0012