Actualidade - Fútbol sala

Imprimir

Bo partido do infantil a pesar da derrota 2-4 diante dun dos aspirantes o titulo.

Escrito por Ángel Mociño el . Publicado en Fútbol sala

O infantil de galega recibia ao Troula, un dos aspirantes ao campeonato, o sabado as 12:00 no pavillón Pedra da Moa. O encontro comenzou cun gol mui tempraneiro, cando ainda se levaba xogado apenas 2 min. para os visitante, e cun segundo para o 0-2 ao mediado da primeira metade, nas duas primeiras aproximacions con perigo dos locais. Cando parecia que o bo xogo da EDC. non teria premio e os visitantes terian un encontro comodo, Javi recortaria distancias tras unha boa acción colectiva. A partir de este momento a EDC. foi quen de meter unha marcha mais ao encontro o cal levaría a Iago empatar  antes do descanso.

Na segunda metade baixou algo o ritmo do encontro ainda que o partido estaba controlado en todo momento polos locais, ata que nun minuto de descontrol, primeiro cun gol producido por un erro na saida de balón dda EDC. e posteriormente no saque de inicio con outra acción similar coller unha ventaxa os do Troula que xa sería insalvable. A pesar de todo mui bo partido do equipo ate un dos grandes da categoria.20150110 165145